Brandertechniek


Brandertechniek

Novum is expert op het gebied van brandertechniek. Onze branderinstallaties worden gebruikt voor warmte-opwekkingsprocessen en stoomproductie. Onze ketels worden voortdurend verbeterd, zodat aan de hoge eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu kan worden voldaan. Wij hebben een productlijn ontwikkeld die is gebaseerd op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe. Er zijn vele technische voordelen verbonden aan dit systeem wat ons een ruime voorsprong in de markt geeft.

Expert op het gebied van brandertechniek

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van brandertechniek, zijn wij in staat technische hoogwaardige producten af te leveren. Dit is ook af te zien aan onze, in het oog springende projecten uit het verleden. Novum heeft diverse ketels ontwikkeld, waaronder:

  • CV ketels;
  • Lagedruk stoomketels;
  • Hogedruk stoomketels;
  • Heetwaterketels;
  • Afgassenketels.

Daarnaast produceren wij ook andere producten, zoals containerketelhuizen, ontgassers en stoomvormers. Deze dragen allen bij aan een betere warmte-opwekking en stoomproductie zonder te veel energie te verbruiken en het milieu te schaden.

Van ontwerp tot installatie

Als expert op het gebied van brandertechniek kunnen wij het gehele proces, van ontwerp tot installatie van een ketel, voor u verzorgen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0412-646915. Dan vertellen onze medewerkers u graag meer.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00