Novumax PM-HR


Novumax PM-HR

De Novumax PM-HR (575–2650 kW, HR107) is ontworpen voor een nieuwe generatie prémix low NOx gasbranders. Standaard wordt gebruik gemaakt van de Weishaupt serie WM-G10 ZM-PLN en WM-G20 ZM-PLN.

De bijzondere kenmerken van deze branders zijn:

  • Met een nieuw ontwikkelde menginrichting wordt een zeer homogeen gas-luchtmengsel bereikt. Dit mengsel wordt op een cilindrisch dek van metaalvezel ontstoken. De zeer stabiele, kleine vlammendeken blijft laag in temperatuur, waardoor de thermische NOx-vorming enorm wordt afgeremd. Afhankelijk van de in te stellen luchtovermaat bedraagt de NOx-emissie 20–50 mg/nm3.
  • In vergelijking met traditionele branders treden bij de prémix brander geen vlampulsaties op. Hierdoor is de geluidsproductie (met name in de lagere frequenties) aanzienlijk lager.
  • De benodigde verbrandingsruimte van een prémix brander is veel kleiner dan van traditionele branders.

De PM-HR maakt van dit laatste kenmerk gebruik. De vuurgang is optimaal afgestemd op de prémix brander, waardoor een uiterst compacte unit ontstaat. Dankzij het cilindrische verbrandingsbed is de warmte-overdracht in de vuurgang zeer gelijkmatig en treden geen thermische piekbelastingen op.


Downloads

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00